Úprava


D
n
e
š
n
é

m
e
n
u

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií

Učebné odbory


Odbor kuchár

Naučíte sa organizovať prácu v kuchyni, zostavovať jedálne lístky, kalkulovať jedlá, pripravovať :

Jedlá studenej kuchyne

Polievky

Hotové jedlá z rôznych druhov mäsa

Jedlá na objednávku

Národné jedlá

Múčne jedlá


Odbor cukrár

Naučíte sa organizovať prácu v cukrárni, kalkulovať a pripravovať:

Zákusky

Reštauračné zákusky

Torty


Odbor čašník

Čo sa naučíte?

Jednoduchú obsluhu

Základy zložitej obsluhy

Slávnostnú obsluhu

Dekantovanie

Flambovanie

Filetovanie pstruha

Tranšírovanie

Miešanie nápojov

Príprava rôznych druhov káv

Copyright © SOŠDaS Nové Zámky Jesenského 1. All rights reserved.